Persondatapolitik

Policy för behandling och lagring av personuppgifter

På Blacksnow har vi givetvis en tydligt definierad policy för vår behandling av dina personuppgifter. Det innebär att vi hela tiden jobbar med att förhindra missbruk av din information samtidigt som vi ger dig bästa möjliga service som kund.

Med andra ord är vi ingen teknologisk jätte och har inte tänkt på att använda dina data för något annat än att ge dig en bättre service. Personuppgifterna vi har lagrat, lagras på en säker server, vilket vi uppenbarligen inte kan avslöja något om. :)

Om du har några frågor angående vår policy för behandling och lagring av personuppgifter kan du kontakta oss via mail eller telefon.

På Black-snow.se:

  • skickar vi inte information från tredje part till våra kunder
  • skickar vi inte oönskade mail eller information
  • skyddar vi din data

Du kan nå oss på:

mail@black-snow.se

08 50 92 69 95

Vi på Black-snow.se respekterar våra besökare och våra kunders integritet. Därför har vi tagit de nya initiativen mycket seriöst och skapat ett par grundliga riktlinjer som har ett enda syfte - skydda våra kunders integritet.

Nedan kan du läsa mer om vad vi gör för att följa dataskyddsförordningen och våra egna strikta krav.

Vilken personliga upplysningar sparar vi Black-snow.se?

För att slutföra ett köp hos Black-snow.se behöver vi ditt namn, din adress, ditt mobilnummer och din e-postadress.

Detta är nödvändigt för att skicka din beställning till rätt leveransadress, hålla dig uppdaterad om din beställning och kontakta dig om det behövs angående din beställning.

Vi är skyldiga att lagra beställningsinformation i samband med bokföring, betalning av utgifter och eventuell garanti / returbehandling. Den här informationen raderas efter 5 år.

Dina rättigheter

Du har rätt till insikt i den personliga information som black-snow.se har registrerat om dig i enlighet med gällande lag.

Du har rätt till rättelse, så du kan kontakta oss för att ändra felaktig personlig information.

Du har rätt att ta bort din personliga information förutsatt att vi inte är skyldiga att hålla dessa i enlighet med lagen.

Du har rätt att få din personliga information levererad på ett säkert sätt. Om begäran skickas elektroniskt och om inte den registrerade person begär något annat, måste informationen lämnas i ett elektroniskt standardformat.

Du kan återkalla ditt samtycke som du har gett oss när som helst. Samtycke finns på min sida.

Du har rätt att överklaga Datainspektionen om du upptäcker att dina personuppgifter inte behandlas i enlighet med denna policy.

För att göra något av ovanstående, kontakta oss bara via e-post eller telefon.

Överföring av personuppgifter till tredje part

Delar vi din information? NEJ!

Informationen du delar med oss ​​är personlig och konfidentiell. Vi lånar inte ut eller säljer ditt namn, e-postadress, adress, kort-information eller annan information om dig till andra. 

Din personliga information kommer endast att delas om vi är lagligen skyldiga att göra det eller erhålla ditt samtycke. Samarbetare får endast tillgång till informationen om det är nödvändigt för att utföra en uppgift för black-snow.se. I sådana fall kommer ett databehandlingsavtal att ingås för att säkerställa en korrekt överensstämmelse med dataskyddsförordningen.

Arkivering av personuppgifter

Under redovisningsrätt, vi lagrar transaktionsdata i fem år. Detta sker också samtidigt för att kunna uppfylla kundernas rättigheter i samband med garantin och fordran enligt konsumenträtten, köplagen och black-snow.se handelsvillkor.

Marknadsföring

För att vi ska kunna göra marknadsföring via email krävs det alltid samtyck. Detta samtycke ges under köpprocessen eller under min sida.

Vi önskar att vår marknadsföring är relevant och användbar när som helst. Vi arbetar därför med utvalda partners för att skapa en bra lösning i förhållande till att skicka e-post.

VD:en har det dagliga ansvaret för black-snow.se behandling av personuppgifter i samband med marknadsföring, analys och anpassning.

Hur använder vi din e-post? 

Din epost används för att identifiera dig som kund i vårt system. Vi använder också din e-postadress för att kontakta dig angående ditt köp eller tävlingar som du har deltagit i.

Samtidigt har du möjlighet att få vårt nyhetsbrev och påminnelse om inlett köp. Nyhetsbrev och påminnelser kan givetvis avbrytas när som helst.

Analys

På Black-snow.se samlar vi in statistisk information om de områden våra besökare besöker. Det är inte data som samlas in för den enskilda användaren och det är inte data vi skickar till tredje part. Vi använder de insamlade uppgifterna från användarnas navigering på vår hemsida för att förstå hur våra användare (som hel grupp) använder vår webbplats. Denna kunskap används för att göra webbplatsen bättre för dig. Vi samlar inte in information om hur du navigerar runt på övriga webben.

Samtidigt samlar vi in ​​information om våra användares favoritprodukter. Det är också kunskap om att vi använder för att försöka förbättra vår hemsida. Ingen av dessa uppgifter avslöjas eller säljs till tredje part.

Cookies

På webbplatsen använder vi session cookies. Det innebär att webbplatsen registrerar vilka produkter du har i "varukorgen".

Vad är en cookie? 

En cookie är en liten information om dig, som användare, i form av en txt-fil som utbyts mellan webbläsare och server. Det är en tillfällig fil. Filen finns bara så länge som webbläsarfönstret är öppet och kommer att raderas när webbläsaren stängs. Det är inte möjligt för en cookie att överföra virus.

Du har möjlighet att ta bort dina cookies. I Google Chrome kan cookies bli raderade enlig följande process:

"Chrome" -> "Clear Browser Data" -> "Cookies och annan webbplatsdata" -> "Rensa data"

Hur skyddas dina personuppgifter?

För att skydda din data har vi gjort ett antal åtgärder. Din personliga information lagras på säkra nät och kan endast läsas av få anställda som har särskilda rättigheter.

Eftersom alla transaktioner sker via PBS, kommer vi aldrig att se din kreditkortsinformation.

Alla sidor på Black-snow.se är skyddade och säkrade med en 2048 bitars kryptering.

Ditt godkännande

Genom att använda vår hemsida, Black-snow.se, ger du oss tillstånd att samla informationen som beskrivs här på sidan. Om vi ​​skulle ändra vår sekretesspolicy senare kommer den att publiceras här.

Data- och informationschef

På Black-snow.se är den person som ansvarar för personuppgifter och information Christian Harboe, VD.

Om du har några frågor eller kommentarer om vår policy för behandling och lagring av personuppgifter, tveka då inte att kontakta oss.

Din varukorg

- +
Din varukorg är tom...