translation missing: sv.general.accessibility.skip_to_content

Om oss

Blacksnow är kanske Nordens bästa onlinebutik för skid-, snowboard - och surfentusiaster. Vi har alla en stor passion för actionsport. För både sommar och vinter. 

Kvalitet är alfa och omega för oss. Därför arbetar vi enbart med produkter och utrustning som vi kan stå bakom till 100%. Vi kör själva med den bästa utrustningen och kan bara rekommendera detsamma för dig. 

För oss är det oerhört viktigt att hela din upplevelse hos Blacksnow är fantastisk. Från den första kontakten till den sista gången du använder din utrustning uppe på bergen, till afterskin eller i vattnet. Det är otroligt viktigt att den utrustning du har köpt hos Blacksnow levererar varje gång, utan undantag!

Kundservice

Vi tycker att kundservice är en stor del av att känna sig trygg med att handla på nätet. Därför är vårt mål att du alltid kan få svar på din mails inom 48 timmar och att du kan nå oss på telefon mellan 13:00-17:30 (måndag till fredag). 

📧 mail@black-snow.se

📞 08 509 26 995

Vi har mycket erfarenhet med produkterna och använder många av dem på vardaglig basis. Tillsammans samlar vi vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig hitta det du söker och vad som passar dig bäst. 

Vi hoppas du får den bästa köpupplevelsen hos oss. Men först och främst hoppas vi på att din utrustning kan hjälpa dig få en fantastisk dag uppe i bergen eller i skogen!

Klimatmedveten butik

Vi vet att det kan låta motsägelsefullt. Att vara klimatmedveten och sälja utrustning. Men för att kunna njuta av naturen har man användning för rätt utrustning. Och därför vill vi gärna vara den klimatmedvetna butiken. 

Därför kan du vara säkert på att vi alltid gör allt vi kan, för att bli ännu grönare och ännu bättre. 

På Blacksnow försöker vi bli grönare genom att:

  • Göra det enkelt för dig att välja utrustning från klimatmedvetna märken. Därför markerar vi alla våra klimatvänliga produkter med en Ride-Green etikett (Läs mer om vår Ride Green-mission här)
  • Använder så mycket återvunnet material som möjligt till förpackning och frakt
  • Erbjuder leverans med elektrisk cykel till kunder i Köpenhamn
  • Donerar 1% av vår omsättning till 1% For The Planet (Läs mer om vårt engagement i 1% For The Planet)

1% for the planet - Blacksnow.dk

När du handlar hos Blacksnow, kan du vara säkert på att det sker på ett klimatmedvetet sätt. 

Låt oss arbeta tillsammans för klimatet. 

Du kan nå oss på

mail@black-snow.se
08 509 26 995 (Alla vardagar 9:00-17:00)

Du hittar oss här

Blacksnow ApS
Scandiagade 25
2450 Köpenhamn SV

CVR: 40 01 35 98

Team riders

Andreas Secher
Team Rider - Freestyle Ski

Med hans medverkan i "Natural Ice" och hans season edits visar Andreas tydligt varför han är en av Danmarks bästa skidåkare med stort fokus på tricks. Andreas kom in i Blacksnow familjen 2017 som Team Rider inom freestyle. Andreas bor i Köpenhamn där han försöker att hålla liv i den danska freestyle-scenen som saknar inspiration och förebilder. Andreas deltar i tävlingar med mål att bli igenkänd internationellt, medan hans största kärlek till skidåkning ligger i konst och uttryck genom film och bilder. Få inspiration av Andreas och hans skidåkning på hans Instagram eller se hans "Crew Picks".

Niklas Höiem
Team Rider - Freestyle Ski

Niklas är vår Team Rider med fokus på park och freestyle. En vanlig dag för Niklas består av tekniska rails, stora kickers och stylade tricks. Med Niklas i teamet, täcker vi hela spektrumet inom freeski och vintersport. Bli inspirerad och se vilka produkter han föredrar en dag i Åre Snowpark.