Höftskydd MTB

Filter

Pris

Stängning

Padding

Teknologi

Visar 1 - 3 av 3 riktigt feta varor!

HÖFTSKYDD MOUNTAINBIKE MTB

Här hittar du ett brett urval av höftskydd till mountainbike från ledande varumärken. Höftskydden är åtsittande shorts, som ger komfortabelt skydd av höft och lår. Alla som fått en smäll på låren vet hur smärtsamt det kan vara. Med ett bra höftskydd undviker du smärtfyllda smällar på låren. Ett höftskydd ger effektivt skydd mot närkontant med rötter eller stenar vid krasch. 

VAD SKA DU KOLLA EFTER?

När du överväger att köpa höftskydd till mountainbike är där ett par saker som du ska kolla efter. Höftskydden vara åtsittande, så du kan ha dem på inunder dina MTB shorts. Om du kör med en chamois kudde, kan det vara en fördel att välja höftskydd som också har en inbyggd kudde, så att du inte behöver ha två par shorts på. Därmed håller du funktionaliteten och komforten på topp. Alla våra höftskydd kommer med visko elastiskt skydd, som är mjukt och anpassar sig efter kroppen. Men som blir stenhårt och absorberar stöten vid en krasch. De ger det mest effektiva och säkra skyddet. Därför kan våra höftskydd också användas på motorcykel. Den åtsittande passformen blir ackompanjerat av elastisk öppning vid midja och ben, som sitter säkert och bra. 

Hos Blacksnow hittar du endast de bästa höftskydden till MTB - och om du har en fråga gällande val av höftskydd, vilken storlek du ska välja eller något helt annat, ska du inte tveka med att skriva till oss på mail@blacksnow.dk. Vi svarar snabbt och precist på hänvändelser.