POC

Filter

Erbjudande

Pris

Visar 1 - 24 av 141 riktigt feta varor!

Svenska POC har tagt på sig som mål att skapa marknadens säkraste produkter. Allt för att du ska känna dig säker när du utför din favoritsport. Från POC jobbar vi med skidjälmar så som POC Fornix och POC Receptor BUG. POC Ryggskydd och Goggles så som POC Retina. Men vi har även höftskydd och annan utrustning som kan behövas för ökad säkerhet. 


POC Sports har vunnit flera och stora utmärkelser för sin design och funktionalitet. På Black-snow.se är POC en av de absoluta favoriterna för deras goda kombination av pris, design och funktionalitet. Med POC är du säker på att få högsta kvalitet på din skidutrustning.


BAKGRUND OM POC


POC är ett svenskt företag som drivs med ett tydligt mission. Att skapa världens bästa skyddsprodukter för personligt bruk till idrottare. POC har på många sätt redan satt en ny standard när det gäller tekniska lösningar, konstruktioner, material, kombinationer och teknik, med patenterade lösningar som ökar skyddet i deras produkter.


CENTRUM FÖR UTVECKLING


POC arbetar med vetenskapen. Allt baserat på deras kontor på Nacka Gatan 4 i Stockholm. Organisationen har Kompetenser från skilda områden som ingenjörer, materialspecialister, industriella och grafiska formgivare, neurologer och ryggspecialister. Stockholm är en oerhört viktigt centrum för några av Europas ledande experter inom forskning och utveckling inom områdena säkerhet, medicin, hälsa, avancerad produktutveckling och testning.TESTAS AV DE BÄSTA


Alla POC produkter testas av världens ledande action idrottare och där efter vidare förfinas till perfektion. Deras idrottare älskar att gå "All In" i respektive sport men helst utan att få skrubbsår, blåmärken och huvudvärk, eller i värsta fall riskerar spinal eller hjärnskada till följd av kraschenr. Vilket onekligen är en del av spelet, även för de bästa action idrottaren. Slutresultatet är en serie lätta och högpresterande produkter som ger det ultimata skyddet mot skador. Detta är tack vare överlägsen stötdämpning och säkerhet mot penetration. 


POC`S ATLETER


Några av sportens största idrottare litar på POC som leverantör av säkerhetsutrustning. Förutom de stora stjärnor som Tanner Hall, Jeremy Jones, TJ Schiller, Bode Miller, Julie Mancuso, Jon Olsson. Utrustar POC bla det svenska landslaget i alpint med rätt utrustning. 


PRO MODELS


Flera av deras idrottare har utvecklat sin egen pro model. Här är en unik design och idrottarens personliga prägel på hjälmen.


Vi har följande POC Pro modeller:


VILL ALLTID VARA BÄST


När POC utvecklar en produkt, gör dem det för att skapa bästa möjliga produkt. De kompromissar aldrig i valet av material eller konstruktion. Liksom de aldrig kompromissar om säkerhet, kvalitet och prestanda.