Five Ten

Filter

Sæson

Kategori

Pris

Visar 1 - 9 av 9 riktigt feta varor!

Five Ten är baserat i Californien och de designar och producerar prestanda och livsstils skor, kläder och accessoarer. Deras primära fokus är skor till MTB, klättring, hikin, canyoneering, kajak, slick lining och många av världens andra mest adrenalin pulserande sporter.


FIVE TEN I SVERIGE


Vi fokuserar på MTB skor från Five Ten och de tillverkar skor till alla MTB stilar så oavsett om flats eller klickpedaler eller om du din stil är XC, Enduro eller Downhill så finns det skor till dig.


Se alla våra Five Ten MTB skor här


I mera än två årtionden  har Five Ten stått på toppen av podiet till DH World Cups og verdensmesterskaberne. Five Ten har dedikerat sig själva till att tillverka skor som förbättrar din prestanda genom teknisk och funktionellt designade skor i bästa kvalitet. Deras grund tanke är att när din utrusning är i schack kan du fokusera på vad du skal göra. 


Five Ten har samlat komfort, hållbarhet och tekniks överlägsenhet för att skapa världen bästa skor. Det är precis just detta som göra att vi på Blacksnow väljer att ha dem i vårt sortiment. Det behöver ingen större presentation - men vi vågar påstå att Five Ten skor gör det enkelt för dig att fokusera på din åkning. 


"Brand of the Brave"