Armada

Filter

Erbjudande

Pris

Visar 1 - 24 av 270 riktigt feta varor!

ARMADA SKIS


Armada grundades 2002 av en grupp professionella skidåkare och fotografen Chris O'Connell. De ville skapa progression och utveckling i en annars stillastående tid för friåkningen. Armada blev med det världens första företag som delvis ägs av sina team medlemmar. 


GRUNDARNA AV ARMADA


Skidåkarna som var med och skapade Armada är alla stora namn inom friåkning. De åkare som var med var Tanner Hall, JF Cusson, JP Auclair, Julien Regnier och Boyd Easley. Det som började med bara en freestyleskida har idag växt till 27 olika skidmodeller samt ett stort utbud av Skidkläder, Skidstavar, Underställ, Accessories och mycket mer. Idag är Armada en full leverantör av de mesta du behöver för din skidåkning. UTVECKLING ÄR DRIVKRAFTEN


Gemensamt för alla Armadas produkter är att de ofta är i spetsen av utvecklingen inom produkter för friåkning. Precis som deras åkare så försöker Armada alltid ligga i framkant på vad som är möjligt i produktion och material. 


We are Armada. We are what skiing will become


Idag har Armada växt till att bli ett av de mest välkända varumärkena inom friåkning. De är välkända för oss i Skandinavien men är även enormt etablerade runt om i världen. Armada har hittat sin nisch och andas verkligen friåkning genom hela företaget. 


ARMADA JJ


Ett av de tydligaste resultaten av deras progressiva utveckling för sporten är modellen Armada JJ, som utan tvekan är värdens populäraste skida för offpiståkning. Modellen har haft samma former under de senaste åren och fortsätter att imponera och vinna tester. Anledningen till dess populäritet är att den är extremt lättåkt i de flesta förhållanden. Lätta att svänga och hantera, men samtidigt stabil och ger bra flyt i djupare snö. Idag är de flesta skidproducenter en modell som är inspirerad av Armada. Vilket är ett gott beröm till JJ.  
ARMADA TEAMET


Armada har världens kanske mest framstående team av åkare. Det sträcker sig från Up And Coming stjärnor till väletablerade åkare som funnits i sporten under årtionden. I Armadas team av åkare hittar du big mountain, BC, freestyle, pipe och slopestyle åkare som alla på sitt sätt har en unik profil som matchar med Armada´s. 


NÅGRA AV ÅKARNA Armada har ett hav av Teamriders. Några av de största är:   • Tanner Hall

  • Jacob Wester

  • JP Auclair

  • Henrik Harlaut

  • Torin Yater-Wallace

  • Mike Hornbeck

  • Phil Casabon

Och många fler utöver dessa.


HITTA DET DU SÖKERArmada har sedan starten varit kända för sin kompromisslösa hängivelse till utveckling av produkter till nya nivåer. Det är en av anledningarna till varför de definitivt är en av våra favoriter på Blacksnow. Snygg och stilrent och planerat in i minsta detalj är något som går igenom alla deras produkter.