Appertiff

Filter

Sæson

Kategori

Pris

Visar 1 - 18 av 18 riktigt feta varor!

LEGENDEN OM APPERTIFF 


Bakkåsar är ett väsen som bor runt Bakkå Röfjälle ett berg så djupt i Teanndaelies skog i norra delen av Sverige att man bara kan se den när nordlyset står om rätt. En gång om året samlas alla Bakkåsar runt det ensamma vita trädet vid foten av berget för att fira och åberopa. Enligt legenden röker de sina pipor och röken från dessa hundra pipor sprider sig som en dimma i skogen och omgivningen. Detta lugnar skogen och möjliggör den efterlängtades vintervila. Och snön som Bakkåsarna älskar så mycket kan falla flera meter högt och stanna i fred tills vårsolen ännu en gång spirar.


Vad vi har hört är det bara en man i Teanndaelie som har sett detta fenomen och hans namn är Ove. Appertiff är vår hyllning till Bakkå Röjälle och röken från Bakkåsarnas pipor eftersom vi som dem; har en stor kärlek till midjehög puder snö.


När Appertiff grundades våren 2006 var det aldrig någon tvekan om vad de ville skapa: kläder och accessoarer som återspeglar vänskap och familyspirit helt ner till sista sömmen. Hjärtat och själen i detta företag är baserat på de erfarenheter vi har tillsammans. 


KLICKA PÅ EN AV NEDANSTÅENDE LÄNKAR FÖR ATT KOMMA TILL EN SPECIFIC APPERTIFF KATEGORI.