BLACKSNOW - DEN FETASTE SKID-, SNOWBOARD- OCH MTB UTRUSTNINGEN!

Telefon: 08-509 26 995

E-mail: mail@black-snow.se


Black-snow.se är kanske Sveriges bästa butik för entusiaster inom skidåkning, snowboard och MTB online. Vi som grundade Blacksnow har alla en stort passion för actionsport - både sommar och vinter. Blacksnow grundade vi då vi tyckte att man oavsett vart man bor i Sverige ska kunna köpa den bästa utrustningen från en Svensk butik.

Kvalitet är A och O för oss! Därför jobbar vi enbart med produkter som vi verkligen kan gå i god för. Vi kör bara med den bästa utrustningen och tycker att det är även du värd. 

För oss är kundservice en stor del av att känna sig trygg vid handel på nätet. Därför är vårt mål att alltid svara på sitt mail inom 12 timmar och mellan 13.00-18.00 kan du komma i kontakt mig (Tobias) på telefon. Vi har alla stor erfarenhet av produkterna och använder många av dem så ofta som varje vecka. Så gemensamt samlar vi vår kunskap för att hjälpa dig att hitta det du söker och det som passar dig bäst. 

Vi hoppas att du får en bra köpupplevelse hos oss, men framförallt hoppas vi på Black-snow.se att du får en fantastisk dag på berget eller i skogen med din utrustning. 

TEAMET BAKOM BLACK-SNOW.SE

       

SE IN BAKOM KULISSERNA!