1. Vi levererar dag till dag

Med distribution över hela Norden använder vi det absolut smidigaste fraktalternativen för snabbast leverans. Just nu är PostNord den fraktpartner som vi anser leva upp till bästa service gentemot dig som kund. 

Beställer du en lagervara innan klockan 15.00 på dagen så är pojkar och tjejerna på lagret direkt på hugget och packar varsamt din order redan samma dag. Det innebär att posten hämtar den och ser till att du kanske har den hos ditt ombud redan dagen därpå. Frakten tar ca 1-3 dagar beroende på ca vart i Sverige som du bor.  

2. Vi skickar Track & Trace kod

När du har lagt din order så får du en orderbekräftelsen via e-post. När paketet hämtas hos oss så får du därefter ett mail med att dina vara blir skickad. Så fort som posten då scannar in paketet får du även en "track and trace" som gör att du enkelt kan följa ditt paket och se när du kan njuta av dina nya produkter. Har du minsta fråga kring frakter eller vart ditt paket är så hör du bara av dig till oss på mail@black-snow.se eller 08-509 26 995 

3. Fraktkostnad

Hur kan vi göra det så smidigt som möjligt för dig som kund tänker vi? Jo, givetvis ska du inte behöva titta runt bland hemsidor och jämföra fraktkostnader mellan leverantörer och länder. 

Därför har du alltid fri frakt på dina köp från Black-snow.se