Hoppa över till innehåll
Test av skidhandskar – Vilken skidhandske är bäst

Test av skidhandskar – Vilken skidhandske är bäst

Skidhandskar är en viktig del av skidutrustning. Kalla händer och fingrar kan lätt förstöra och sätta stopp för en annars bra dag på berget. Vi har därför hittat ett test av skidhandskar så att du kan se vilken skihandske är bäst och varmast..

SKIDHANDSKAR

Det finns många saker du bör vara medveten om när man köper skidhandskar. Material, typ, storlek och pris du måste ägna stor uppmärksamhet åt. Med skidhandskar, kommer det ofta vara så att pris och kvalitet hänger ihop (vilket testet också visar).

Vi har gjort en stor och grundlig guide till att köpa skidhandskar. Du hittar guiden till skidhandske på botten av vår skihandske kategori.

STORLEK PÅ HANDSKARNA

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja på din nya skidhandskar, så vi har skapat en omfattande guide till storleksval på skidhandskar. Detta görs speciellt för Hestra handskar, men kan överföras till skidhandskar av flera varumärken.

Ligger du precis mellan två storlekar, rekommenderar vi att välja den större storleken. Det ger mer utrymme för fingrarna så att de kan hålla sig varm. Det kommer att bli bekvämare och varmare.

TEST SKIDHANDSKAR

Danska tidningen ‘Politiken’ har testat flera skidhandskar och skidstrumpor under en av Norges kalla och oförsonliga vinter. Testet av skidhandskar visar tydligt att priset och kvaliteten är relaterade. Testet stora vinnare var klassiska Hestra Heli Ski Mitt.

En otroligt varm och skön vante som på toppen av allt är extremt tålig och byggd i de tuffaste materialen. Tar du väl vara på din Hestra Heli Ski Mitt, kan du lätt ha den till nästa årtionde!

 

HESTRA HELI SKI

Den moderna klassikern finns i flera modeller med 5-finger, 3-finger och vante. De har alla sina fördelar, så du bör överväga om du prioritera rörelsefrihet eller bästa värmeegenskaperna. Oavsett vilken typ du väljer så är det en kvalitetshandske!

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält