Hoppa över till innehåll

Blog

RSS
 • 6 tips för att komma igång med turåkning
  januari 12, 2018 Martin Schøber

  6 tips för att komma igång med turåkning

  Vi på Black-snow älskar turåkning! Det ger möjlighet för att kombinera fantastisk skidåkning, med fantastiska naturupplevelser. Du kommer att komma till ställen där inte särskilt många andra skidåkare anländer. Därmed får du en bättre snö och kan uppleva bergstoppar tillsammans med dina bästa vänner. What’s there.

  Läs nu
 • 18 tips för att undgå MTB skador!
  december 23, 2017 Martin Schøber

  18 tips för att undgå MTB skador!

  Vi kan inte undkomma att MTB är riskfyllt. Mer riskfyllt än exempelvis hiking eller att cykla en tur på landsvägen. Det betyder dock inte att du inte kan skonas från mountainbike skador. En smula förberedelse och små tips samt tricks, hjälper dig att undslippa skador.

  Läs nu
 • Guide till köp av MTB däck!
  december 21, 2017 Martin Schøber

  Guide till köp av MTB däck!

  I denna guide kommer vi att försöka att hjälpa dig att köpa och att välja de riktiga MTB däcken för dig och ditt bruk. Du kommer att få en genomgång i uppbyggnaden av däcket, en checklista som är värd att memorera, vilka däck som passar.

  Läs nu
 • Guide till att köpa snowboardboots
  november 14, 2017 Martin Schøber

  Guide till att köpa snowboardboots

  I denna guide kommer vi att hjälpa dig att hitta dina nya snowboardboots. Att ha riktiga boots är avgörande för en bra dag på pisten. Smärta och obehag suger nämligen musten ur även den ivrigaste snowboardåkaren. Flex, storlek och snörning har inflytande på hur bootsen sitter på just.

  Läs nu