Hoppa över till innehåll

Blog

RSS
 • Guide till köp av skid -och snowboardkläder
  november 20, 2017 Martin Schøber

  Guide till köp av skid -och snowboardkläder

  Skidkläder inom skid- och snowboardvärlden kryllar av olika märken och teknologier, och det kan ibland kännas ganska överväldigande och svårt att förstå. Därför vill vi i denna guide försöka hjälpa dig med att hitta rätt skidkläder till din nästa skidresa. Det spelar ingen roll om.

  Läs nu
 • Guide till att köpa snowboardboots
  november 14, 2017 Martin Schøber

  Guide till att köpa snowboardboots

  I denna guide kommer vi att hjälpa dig att hitta dina nya snowboardboots. Att ha riktiga boots är avgörande för en bra dag på pisten. Smärta och obehag suger nämligen musten ur även den ivrigaste snowboardåkaren. Flex, storlek och snörning har inflytande på hur bootsen sitter på just.

  Läs nu
 • Vad är GORE-TEX?
  november 2, 2014 Martin Schøber

  Vad är GORE-TEX?

  GORE-TEX är ett av världens mest kända varumärken inom outdoor-branschen. Nedan kommer jag att ge er en fördjupad och grundlig inblick i vad GORE-TEX är och vad det kan göra för dig. Vi har sammanställt ett urval av GORE-TEX jackor här VAD ÄR GORE-TEX GORE-TEX är ett.

  Läs nu
 • Oakley Prizm – Ny lins från Oakley
  oktober 28, 2014 Martin Schøber

  Oakley Prizm – Ny lins från Oakley

  Oakley har för denna säsong lanserat de nya Oakley Prizm linserna , som är en helt ny och revolutionerande lins. Oakley Prizm ger dig en bättre sikt med ett bredare spektrum av ljus. Detta innebär på ren svenska att du inte längre behöver oroa dig för att behöva byta linser, om vädret ändras under.

  Läs nu
 • Så monterar du snowboardbindningar
  september 28, 2014 Martin Schøber

  Så monterar du snowboardbindningar

  Är du osäker på hur du monterar dina snowboardbindningar, så vi har hittat en video från Union Bindings som ger dig en grundlig genomgång av hur man korrekt monterar och ställer in dina snowboardbindningar. Det är inte så komplicerat och svårt som man kan tro att.

  Läs nu