Hoppa över till innehåll

Blog

RSS
 • Guide: Såhär rengör du din cykelkedja!
  januari 11, 2018 Martin Schøber

  Guide: Såhär rengör du din cykelkedja!

  I denna guide går vi igenom hur du snabbt och effektivt rengör din cykelkedja för ett optimalt resultat. Guiden gäller för alla typer av cyklar; racercyklar, mountainbikes, crosscyklar och statscyklar. Tillvägagångssättet presenteras i en överskådlig punktform, som du enkelt kan följa. Rengöring av cykelkedja Rensa hela kedjeområdet med.

  Läs nu
 • Guide: Så byter du slang på din cykel
  januari 8, 2018 Martin Schøber

  Guide: Så byter du slang på din cykel

  Här kommer vi genom en begriplig och grundläggande video, visa hur du byter slang på din cykel. Det är inte alls svårt. Det är faktiskt väldigt lätt. Processen gäller för mountainbikes, statscyklar och racercyklar. Video Tack till Muc-Off för en bra och pedagogisk video, som är lätt att.

  Läs nu
 • Topp 5: Nybörjarfel på MTB
  januari 8, 2018 Martin Schøber

  Topp 5: Nybörjarfel på MTB

  Här är en överblick över de vanligaste MTB nybörjarfelen. Vi har själv varit där och känner igen oss i alla dessa punkterna. Vi hoppas därför att denna topplista kan hjälpa dig att undgå att göra samma fel som oss själva och många andra! Topp.

  Läs nu
 • 18 tips för att undgå MTB skador!
  december 23, 2017 Martin Schøber

  18 tips för att undgå MTB skador!

  Vi kan inte undkomma att MTB är riskfyllt. Mer riskfyllt än exempelvis hiking eller att cykla en tur på landsvägen. Det betyder dock inte att du inte kan skonas från mountainbike skador. En smula förberedelse och små tips samt tricks, hjälper dig att undslippa skador.

  Läs nu
 • Guide till köp av MTB däck!
  december 21, 2017 Martin Schøber

  Guide till köp av MTB däck!

  I denna guide kommer vi att försöka att hjälpa dig att köpa och att välja de riktiga MTB däcken för dig och ditt bruk. Du kommer att få en genomgång i uppbyggnaden av däcket, en checklista som är värd att memorera, vilka däck som passar.

  Läs nu
 • Teamrider – Oscar Härnström
  juli 12, 2017 Martin Schøber

  Teamrider – Oscar Härnström

  Blacksnow vänner! Det är med stor glädje vi välkomnar  Oscar Härnström som åkare för Blacksnow Sverige. Fakta Ålder: 26 & Bor: Tranås MTB stil: Downhill I de småländska skogarna bor Oscar Härnström som med sitt långa hår och stora skägg är en starkt på profil på den.

  Läs nu