Hoppa över till innehåll

Blog

RSS
 • 18 tips för att undgå MTB skador!
  december 23, 2017 Martin Schøber

  18 tips för att undgå MTB skador!

  Vi kan inte undkomma att MTB är riskfyllt. Mer riskfyllt än exempelvis hiking eller att cykla en tur på landsvägen. Det betyder dock inte att du inte kan skonas från mountainbike skador. En smula förberedelse och små tips samt tricks, hjälper dig att undslippa skador.

  Läs nu
 • Guide till köp av MTB däck!
  december 21, 2017 Martin Schøber

  Guide till köp av MTB däck!

  I denna guide kommer vi att försöka att hjälpa dig att köpa och att välja de riktiga MTB däcken för dig och ditt bruk. Du kommer att få en genomgång i uppbyggnaden av däcket, en checklista som är värd att memorera, vilka däck som passar.

  Läs nu
 • Glöm aldrig detta på din MTB runda!
  maj 24, 2017 Martin Schøber

  Glöm aldrig detta på din MTB runda!

  När du ska du ska ut på MTB spåren, ska du alltid ta med dig lite extra utrustning i ryggsäcken, sadelväskan eller i bakfickan. Förhoppningsvis behöver du inte använda din extra utrustning, men om du får användning för det är det antingen om du har ett tekniskt fel.

  Läs nu
 • Guide: Montering av MTB styre
  augusti 23, 2016 Martin Schøber

  Guide: Montering av MTB styre

  Att äga en mountainbike är ett himmelrike för alla perfektionister som gillar tweak och att förändra sin utrustning. En av de största justeringarna du kan göra på din cykel är att montera på ett nytt styre eller att ändra placering eller vinkel på det. Här.

  Läs nu
 • NORGES 5 BÄSTA SINGELTRACKS TILL MTB
  augusti 18, 2016 Christian Harboe

  NORGES 5 BÄSTA SINGELTRACKS TILL MTB

  De flesta av reser typisk söderut för att hitta mer spännande och utmanande singletracks och längre tracks. Men visste du att i Norge er det ett berg av feta singletracks som ger dig spännande och tekniska tracks. Redaktören för det Norska MTB magasinet Terrengsykkel.

  Läs nu
 • POC MTB HJÄLM – STORLEKSGUIDE
  augusti 18, 2016 Christian Harboe

  POC MTB HJÄLM – STORLEKSGUIDE

  Här får du en komplett storleksguide om POC MTB hjälmar. Det är super enkelt att finna ut vilken storlek din MTB hjälm skal vara. Om du får den riktiga storleken med detsamma på din MTB hjälm är du också garanterad att hjälm skyddar så som.

  Läs nu