Hoppa över till innehåll
Så scorar du på skidsemestern: Pick-up lines till liften

Så scorar du på skidsemestern: Pick-up lines till liften

Har du aldrig scorat på skidsemestern? Då det är dags att komma ur startblocken och försöka göra en tråkig lifttur till en spirande romans. Det finns massor av bra ”icebreakes” som du kan använda dig av.

DE ALLMÄNNA

Vi har sammanställt en lista över flera bra pick-up lines som du kan använda för att scora på skidsemestern. Om du tycker att de är alltför offensiva, kan du alltid börja med lite mer konservativa som:

 • ”Snön är riktigt bra idag”
 • ”Var har du kört?»
 • ”Tycker inte du också att liften är långsam?”,

Om du, liksom vi, tycker att de är alldeles för tråkiga, så hittade vi mycket mer intressanta och offensiva pick-up lines som du kan använda i liften. Vi garanterar att det blir större framgång än med de konservativa ovan.

DE OFFENSIVA

 • ”Tror du på vänner på en puderdag? Vad sägs om lite kärlek? ”,
 • ”Hej, jag är Sean Pettit, vad heter du?”,
 • ”Om du är rädd för att trilla ur liften, kan du hålla i mig! (Kom ihåg att spänna dina Guns) ”
 • ”Har du kalla händer? Du kan låna mina fickor ”
 • ”Har du en pistkarta över? Jag kör vilse i dina ögon ”.
 • ”Inte konstigt att himlen är grå idag, allt det blåa finns i dina ögon.” (Fungerar för alla ögonfärger)
 • ”Om jag vore en stollift, skulle jag sluta köra varje gång du sätter dig på mig, bara för att känna dina skinkor lite längre”.
 • ”Håll min stav(ar). Kolla på den här”.

ANDRA ALTERNATIV

Om detta inte fungerar, då kan du alltid använda Tinder, som också lämpar sig utmärkt för skidsemester. Många ungdomar och stora festligheter på ett litet område, är perfekt för Tinder. Därför får du Tinder-Expert och X Games vinnaren Alex Schlopy fyra rekommendationer för att garantera scoring på Tinder. Han garanterar succé!

 

ALEX SCHLOPY’S TINDER TIPS

 1. Bedöm varje person noga. Glöm aldrig att få en glimt av vad de har skrivit i sin tagline. All information är viktigt. För även om personen är läcker, har de en hel del konstiga fetischer som du vill hålla dig från.
 2. Alla du swipar åt höger (like), skall vara hustru / man material. Tänk på det. Om någon tillfälligtvis Swiper dig åt höger, så är det nästan som kärlek vid första ögonkastet (swipe), som utan tvekan kommer att innebära villa, Volvo och vovve.
 3. Så fort du kommer i kontakt med en person som du Like’at, så ska du börja med en cheesy raggningsreplik (se. Ovan). Alla älskar det. Därefter ska du inte kontakta dem på ca tre dagar eftersom det kommr få dem att vilja ha dig helt galet mycket. Efter tre till sex dagar, måste du svara med: ”Vad är ditt nummer?”,. I minst 70% av fallen kommer du att få telefonnumret.
 4. Ring dem och styr upp en dejt!

ANDRA TIPS TILL ATT SCORA PÅ SKIDSEMESTERN

Har du andra tips till att scora på skidsemestern, så hoppas vi att ni kommer att dela dem med oss ​​i kommentarsrutan nedan.

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält