Hoppa över till innehåll
Hur passar Oakley goggles med din skidhjälm?

Hur passar Oakley goggles med din skidhjälm?

Hitta de Oakley Goggles som passar bäst med din hjälm. Eller omvänt, se vilken hjälm som du ska ha för att få den bästa fit ihop med dina Oakley Goggles.

Oakley goggles passform med skidhjälm

Oakley har testat deras goggles ihop med de bästa skidhjälmar på marknaden. På grund av det kan du se precis vilka goggles och hjälmar som passar ihop. Listan är naturligtvis inte fulländad, men är en god utgångspunkt och är testad på de mest populära hjälmar som finns. Eftersom listan är gjord av Oakley kände vi ett behov av att testa och se om listan stämmer. Vi blev verkligen positivt överraskade över hur träffsäker listan är.

Så här förstår du listan/översikten:

Good Fit: Goggles passar bra ihop med hjälmens form. Optimerad passform varierar och beror på huvud samt ansiktsform.

Optimal Fit: Goggles och hjälmkombinationen var optimal genom alla test.


Vi hoppas att denna översikt kan hjälpa dig att finna de rätta gogglesen för din hjälm och en hjälm som passar perfekt till dian goggles. Egentligen är denna listan gjord för oss butiksanställda, så vi hjälper dig gärna samtidigt som vi tänker; varför hålla undan den när vi kan offentligagöra den och samtidigt göra livet lättare för dig.

Om Oakley goggles

Hos oss på Black-snow.se har vi från allra första början haft ett stort utbud av Oakley Goggles. Det är en av vår första prioriteringar att få på lager och ut i butik. Vi vet att Oakley är likamed kvalitet, pålitlighet och prestanda. Det är inte utan anledning att goggles från Oakley är marknadsledande. Deras modeller passar till praktiskt taget alla ansiktstyper och när Oakleys R&D avdelning kommer ut med ny teknik är det oftast banbrytande. Tänk bara på vad Oakley Prizm har gjort för utveckling av Goggles linser. 

Samtidigt har Oakley ett stort utbud av extra linser så du alltid kan ha den rätta linsen till väder och ljus. Oavsett om det snöar, regnar eller är solsken.

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält

 • More
 • K2

  K2 Thrive Skidhjälm

  649 KR
  1 färg tillgänglig

  K2 Thrive Skidhjälm är en enkel och säker skidhjälm som är godkänd för skidåkning, snowboard och cykling. Hjälmen kan lätt ändras i storlek för att...

  Visa fullständig information
 • More