Med vårt Sweet Protection helmet storleksguide kan du ta reda på vilken storlek på Sweet hjälmen som du behöver. Sweet Protection har varit vänlig nog att göra en mycket noggrann och överskådlig Sweet Protection hjälmstorleksguide. Så nu kan du vara 100% säker på att du hittar rätt storlek för din nästa Sweet Protection hjälm.

Köp en Sweet Protection hjälm med oss ​​- Alltid fri frakt och snabb leverans

SWEET PROTECTION HJÄLM STORLEKSGUIDE

Nedan hittar du en bra guide till storlekar på Sweet Protection hjälmen. Det finns ingen anledning för dig att gissa dig fram till rätt storlek när du kan mäta och hitta din perfekta storlek på en gång. Överst på storleksguiden ser du längden och bredden av deras olika skidhjälmar.Den viktigaste delen av storleksguiden är den nedre delen, där du kan se den storlek som passar omkretsen av ditt huvud.

På Sweet Protection kan du läsa mer om hjälmsäkerhet och se deras fullständiga urvals hjälmar

Sweet Protection skihjelm størrelsesguide

SWEET PROTECTION

Sweet Protection är ett norsk märke som kommer från de nordligaste regionerna i det långa landet. Helt där uppe, där det är evig snö och ganska mörkt på vintern. Vädret är svårt och stora krav på skidutrustning – och just därför har Sweet Protection specialiserat sig på att göra skidutrustning med kvalitet, säkerhet och funktionalitet i åtanke.

SWEET HJÄLM

En Sweet Protection hjälm är alltid fylld med den senaste och mest innovativa tekniken för att försäkra dig om en trygg och stark hjälm. Jag känner personligen flera som har haft sin Sweethjälm i ett decennium. Sweet Protection hjälmar är dyrare än vanliga skidhjälmar, men det finns ett klart samband mellan pris och kvalitet här! I slutändan, kommer Sweethjälmen vara en god investering.

Sweet Protection skidhjälmar och skidutrustning är efterfrågad över hela världen. Just pga deras höga kvalitet och tekniska egenskaper.

Hos oss hittar du ett stort urval av Sweet Protection skidkläder och skidhjälmar