Hos oss på Blacksnow är det vår ambition att ge dig den bästa möjliga köksupplevelse. Det innebär bl.a. att du inte behöver bekymra dig om du kan hitta den produkt du gärna vill ha till ett lägre pris i en annan butik.

Därför har vi prisgaranti på Black-snow.se

Prisgaranti betyder att du ska hitta motsvarande produkt till ett lägre pris i en annan butik inom 14 dagar efter ditt köp. Gör du det så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Detta gör vi för att du ska kunna handla hos oss utan att behöva bry dig om priset och istället fokusera på vad som viktigt för dig.

Har du lyckats med att hitta ett lägre pris på? Så ska du göra följande: 

  1. Har du inte genomfört ditt köp? Du kan du i lugn och ro göra det.
  2. Sen skriver du ett mail till vår kundservice mail@black-snow.se med en länk och beskrivning till butiken, så vi också kan se det lägre priset. Er det en fysisk butik skickar du ett butiksnamn och telefonnummer samt vilket pris du har hittat.
  3. Vi kontrollerar direkt priserna och betalar tillbaka mellanskillnaden. Detta sker oftast redan inom 24 timmar du har genomfört köpet och skickat oss ett mail.

Du tryckt och enkelt handla till de bästa priserna hos oss på Black-snow.se

Prisgarantin gäller:

✔ Garantin omfattar både online och fysiska butiker. Det ska vara en svensk butik.

✔ Prisen ska kunna kontrolleras av Black-snow.se

✔ Priset ska vara butikens ordinarie pris. Dvs. inga rea pris, kampanjer eller liknande.

✔ Produkten ska vara identiska: Tillverkningsår, design m.m

✔ Produkten ska vara köpt av en dansk grossist eller distributör. Det betyder att prisgaranti inte gäller för parallellimporterade produkter.

✔ Det ska vara möjligt att köpa produkten där du har hitta priset. Garantin gäller inte för utsålda produkter.

✔ Priset ska vara inklusive alla övriga kostnader som t.ex. frakt.

Prisgarantin gäller i hela 14 dagar efter att du har genomfört ditt köp hos oss på Black-snow.se. Vid varje produkt på hemsidan finner du en knapp jämte produktens pris, som du genom ett enkelt klick och snabbt skriva ett mail skicka oss en förfrågan om prisgaranti.