Hitta de Oakley Goggles som passar bäst med din hjälm. Eller omvänt, se vilken hjälm som du ska ha för att få den bästa fit ihop med dina Oakley Goggles.

OAKLEY GOGGLES FIT MED SKIDHJÄLM

Oakley har testat deras Goggles ihop med de bästa skidhjälmar på marknaden. På grund av det kan du se precist vilka Goggles och hjälmar som passar ihop. Listan är naturligtvis inte fulländad, men är en god utgångspunkt och är testad på de mest populära hjälmar som finns. Eftersom listan är gjord av Oakley kända vi ett behov av att testa och se om listan stämmer. Vi blev verkligen positivt överraskade över hur träffsäker listan är.

Så här förstår du listan / översikten:

Good Fit: Goggles passar bra ihop med hjälmens form. Optimerad passform varier och beror på huvud och ansiktsform.

Optimal Fit: Goggles och hjälmkombinationen var optimal genom alla test.

Hos oss på Black-snow.se hittar du de bästa Oakley Goggles.

*Klicka på bilden för att se orginalfilen.

oakley-goggles-fit-hjelm-1

oakley-goggles-fit-hjelm-2

Vi hoppas att den översikt har hjälpt dig att hitta de goggles som passar perfekt till din eller omvänt. Denna lista är egentligen gjord till och för butikspersonal, så att de kan ge dig den bästa hjälpen. Men vi känner varför ska ni få läsa denna och göra ditt liv lättare?

OM OAKLEY GOGGLES

Hos oss på Black-snow.se har vi från allra första början haft ett stort utbud av Oakley Goggles. Det är en av vår första prioriteringar att få på lager och ut i butik. För vi vet att Oakley är lika med kvalitet, pålitlighet och performance. Det är inte utan anledning att Goggles från Oakley är marknadsledande. Deras modeller passar till praktiskt taget alla ansiktstyper och när Oakleys R&D avdelning kommer ut med ny teknik är det oftast banbrytande. Tänk bara på vad Oakley Prizm har gjort för utveckling av Goggles linser –> vet du inte vad Oakley Prizm är, läs här! 

Samtidigt har Oakley ett stort utbud av extra linser så du alltid kan ha den rätta linsen till väder och ljus. Oavsett om det snöar, regnar eller solen skiner :)